به وبلاگ شرکت ملک خوش آمدید. | وب سایت شرکت حسابداری ملک
عبارت CRM مخفف کلمات Customer Relation Management می باشد که به معنای مدیریت ارتباط با مشتریان است، همانطور که از نام نرم افزار CRM مشخص است هدف اصلی این نرم افزار ردیابی دقیق تر ارتباطات با مشتریان و تحلیل عملکرد مشتریان نسبت به محصولات تولیدی و خدمات ارائه شده توسط سازمان می باشد.
علاوه بر این نرم افزار CRM فراتر از یک نرم افزار ساده، به عنوان یک بستر نرم افزاری کمک قابل توجهی به افزایش سرعت فروش، بهبود روند بازاریابی و ردیابی آسان تر سفارشات و مشتریان می کند، که تمامی این فرآیندها در نهایت منجر به افزایش فروش و افزایش بازدهی در سازمان خواهند شد.
هدف از راه اندازی CRM چیست؟
هدف از راه اندازی CRM در سازمان به طور خلاصه چنین تعریف می شود :
مدیریت روابط با مشتری با هدف افزایش رضایت مشتری و در نتیجه تحول در میزان سودآوری سازمان
کارها در CRM براساس یک طبقه بندی ساده انجام می شود که به چهار طبقه کلی تقسیم می شوند که شامل طبقات استراتژیک، تحلیلی، عملیاتی و تعاملی می باشد هر کدام دارای ویژگی های متفاوت می باشند.
۱-طبقه استراتژیک CRM : در این حالت CRM، براساس یک روند استراتژیکی عمل می کند و مشتریان سودده را جذب کسب و کار کرده و آن ها را برای سازمان حفظ می کنند.
۲-طبقه عملیاتی CRM : در این حالت CRM، شامل فرایندی چون بازاریابی، فروش و خدمات به مشتریان می باشد و تعریف کلی آن یعنی هر پردازشی که به نوعی با مشتری ارتباط دارد با استفاده از نرم افزار های دیگر به بزارک های اتوماتیک متصل می شوند.
۳-طبقه تحلیلی CRM : در این حالت CRM، با ابزار های تحلیلی، داده ها و اطلاعات مربوط به مشتری را بصورت هوشمندانه برای اهداف استراتژیکی و عملیاتی آماده می کند.
۴-طبقه تعاملی CRM : در این حالت CRM، برای مدیریت هر نوع اطلاعات و داده هایی که در خارج از مرزهای یک سازمان قرار می گیرند و از این طبقه برای مدیریت اطاعات چه در رابطه با مشتریان و چه در رابطه با شرکای تجاری مورد استفاده قرار می گیرد.
شما بسته به نوع سازمان خود، تولیدی باشد یا خدماتی و کوچک، متوسط یا بزرگ باشد باید بتوانید سفارشات مشتریان را ارزیابی کرده و رفتار مشتری و میزان رضایت وی را ردیابی کنید، برای رسیدن به این هدف،نرم افزار CRM چنین مزایایی را برای شما فراهم می کند :
دیدگاه بگذارید