زمان مطالعه : 8 دقیقه

کارکرد ساینیج در کسب و کارها

کاربرد ساینیج در کسب و کار: دیجیتال ساینیج در مفهوم به معنی اطلاع رسان دیداری می باشد و هدف آن جلب توجه بیننده و مخاطب قرار دادن ایشان جهت اطلاع رسانی با اهداف در نظر گرفته شده برای آن دستگاه بسته به نوع فعالیت شرکت و یا دارنده سیستم مذکور است.

سیستم های نمایش هوشمند ( Digital Signage ) که از آن به عنوان دیجیتال ساینج , صفحه نمایش دیجیتالی و یا رایانما هم نام برده می شود ، نوعی سیستم نمایش تلویزیونی است که خدماتی نظیر اطلاع رسانی به صورت چندرسانه ای (مولتی مدیا) , نمایش کانال های تلوزیونی به صورت زنده ، نمایش تبلیغات (استند تبلیغاتی) و اسپانسرینگ ، معرفی محصولات ، دریافت آخرین اخباراز طریق اینترنت و هزاران قابلیت دیگر را برای صاحبان خود به ارمغان می آورد.

 

ساینیج در بیمارستان ها

برای مثال در بیمارستان ها و مراکز درمانی، با استفاده از دیجیتال ساینیج می توانید صفحه نمایش هایی با محتویات زیبا، جذاب و پویا به نمایش بگذارید.
شما می توانید محتویات جذابی مثل پیام های پزشکی، نکات حفظ سلامتی، اخبار و اطلاعات حیاتی، به روز رسانی های مرتبط با ساعات کاری محل کار و همچنین تبلیغاتی در خصوص محصولات و خدمات خودتون رو به نمایش بگذارید.

محتویاتتان را برنامه ریزی کنید، به روز رسانی های رویداد ها رو به نمایش بگذارید و کلی محتوای دیگر …
و بهترین قسمت اینه که حتی می توانید آن ها رو به سنسورهای RFID ها  (مکث چند ثانیه ای )، منو ها (مکث چند ثانیه ای ) ، مسیریابی (مکث چند ثانیه ای ) و خیلی چیزهای دیگه متصل کنید.

مشهورترین برندهای شناخته شده از دیجیتال ساین ایج (نرم افزار تولید شبکه تلویزیونی سازمانی) برای تبلیغات هدفمند خود استفاده می کنند. دیجیتال ساینیج ، شما را قادر می سازد با استفاده از محتوای مختلف که شامل تصاویر، ویدئو ها ، متون جذاب و متحرک که از دیتابیس های مختلف خوانده می شود ، تاثیر قابل توجهی روی ذهن مخاطب خود بگذارید تا همواره شما را به خاطر داشته باشند.

این مقاله را نیز بخوانید: قابلیت های نرم افزار دیجیتال ساینیج

ساینیج و شفافیت در بانک ها

مردم فقط پولشان را در بانکی نمی گذارند که کورکورانه به آن اطمینان کرده باشند و نگران هیچ چیز هم نباشند. آن ها دقیقاً می خواهند بدانند پولشان را کجا سپرده اند و در عوض چه خدماتی دریافت خواهند کرد و چه هزینه هایی برای آن ها خواهد داشت. این یک مسئله برقراری رابطه است و هیچ ابزار ارتباطی قدرتمندتری از سیستم دیجیتال ساینیج جامع وجود نخواهد داشت.

پیام های کوتاه و در عین حال دقیق ،به وضوح خدماتی را که به مشتریان ارائه می دهید پشت سرهم نمایش می دهند و مراجعین می توانند پیام های خاص را چندین بار مشاهده کرده و درنتیجه مطالب را بهتر به خاطر بسپارند.

به مراجعین نشان بدهید که هدف سازمان شما چیست، چه ایده ال هایی در نظر گرفته اید و چطور می خواهید این خدمات را ارائه دهید. اجازه دهید همه ببینند که پولشان کجا سرمایه گذاری شده مخصوصاً اگر در حال سرمایه گذاری روی پروژه های داخلی هستید. همه دوست دارند بدانند که پشت پرده کارهای شما چه می گذرد به این ترتیب نشان می دهید که کارهای شما با شفافیت کامل درحال پیشرفت است.

اطلاعات بیشتری نیز با ایجاد یک کد QR یا URL کوتاه می تواند در اختیار مشتریان قرار بگیرد که آن ها را به یک صفحه وب یا یک فرم آن لاین هدایت می کند یا حتی می توانید یک صفحه لمسی تعاملی یا کیوسک های تعاملی برای ارائه اطلاعات دقیق تر و توضیح مسائل پیچیده تری که مراجعین تمایل دارند در مورد آن بدانند در نظر بگیرید تا هرکسی به دلخواه از آن استفاده کند.

 

پویایی محتوا در دیجیتال ساینیج

محتوای پویا، یک مفهوم شناخته شده در فضای نرم افزار دیجیتال ساینیج است اما هنوز همه کاربران نتوانسته اند به درستی آن را مورد استفاده قرار دهند.

درحقیقت امروزه بیشتر موضوعات مربوط به دیجیتال ساینیج حول محور شناساندن پتانسیل و نحوه استفاده از محتوای پویای آن است تا آنچه که حقیقتا کاربران نهایی در این مجموعه های نرم افزاری وارد کرده اند.

کونتر معتقد است که ما در حال حاضر با “یک عقب افتادگی بین نوآوری ها و دردسترس بودن خود خصوصیات” مواجه هستیم.

اما، کونتر همچنین به این نکته اشاره کرد که این مشکل در طول زمان با توسعه ابزارهایی مانند پلی بک محتوا و هدف گذاری براساس تعامل، موقعیت، اطلاعات شخصی و موضوعات دیگر در ارتباط با مشتری به عنوان موضوعات تکمیل کننده و بارورکننده محتوا، حل خواهد شد.
کونتر ادامه داد:”

دیجیتال ساینیج بالاخره از یک ابزار استاتیک پیشرفته به ابزاری با امکان برقراری تعامل تبدیل شد که در اصل نیز به همین منظور توسعه داده شده بود. ما یقینا مطمئنیم که در سال جاری استفاده بهینه تری از این نرم افزار خواهد شد چون سازمان ها یاد می گیرند که از دیگر کاربرد ساینیج در کسب و کار به عنوان بخش سازنده تعامل گسترده با مشتری و ایجاد تجربه برای او بهره ببرند.”

کاربرد ساینیج در کسب و کار به معنی اطلاع رسان دیداری می باشد و هدف آن جلب توجه بیننده و مخاطب قرار دادن ایشان جهت اطلاع رسانی با اهداف در نظر گرفته شده برای آن دستگاه بسته به نوع فعالیت شرکت و یا دارنده سیستم مذکور است.

پویایی محتوا در دیجیتال ساینیج

تعامل با مشتریان با استفاده از ساینیج

برخی از سازمان های مالی که اقدام به ارائه خدمات مالی می کنند از ویدئوهای دیواری در لابی های خود نه تنها برای مطلع کردن مراجعین بلکه واقعا برای تحت تاثیر قرار دادن آن ها استفاده می کنند. وجود اسکرین های مختلف که تصاویر و ویدئوهای با کیفیت و بزرگی را نمایش می دهد می توانند در اولین برخورد کاملاً چشم گیر و جالب توجه باشد. بوردهای بازاریابی بزرگ با تصاویر برجسته می تواند به شما کمک کند که نبض بازارهای جهانی مالی را بدست بگیرید.

استفاده از روش های ابتکاری روش مدرن دیگری برای هدایت مردم به سمت استفاده از تسهیلات است. همه افراد در حال حاضر از نقشه های موبایل برای پیدا کردن نزدیکترین رستوران ها استفاده می کنند.

پس چرا نتوان چنین نرم افزار مشابهی برای برقراری ارتباط هر روزه و ارائه اطلاعات بروزی که مشتریان به آن علاقه دارند در اختیار آن ها گذاشت. صفحات لمسی با نقشه ها و مسیرها که به قسمت های مختلف شعب (مثل پرسنل، دپارتمان ها، خدمات و غیره) تقسیم بندی شده به مراجعین اجازه می دهد که قسمت مورد نظر خودشان را پیدا کنند و اطلاعات مربوط به آن قسمت را که موجب تسهیل کار آن ها هنگام مراجعه به بانک می شود دریافت کنند.

این مقاله را نیز بخوانید: مالیات بر درآمد مشاغل

دیگر کارکردهای دیجیتال ساینیج

  • ارتباطات درون سازمانی
  • قابلیت نمایش انواع فایل
  • بخش بندی صفحه
  • زمان بندی پیشرفته(اوقات شرعی،خوشامدگویی)
  • نمایش عمودی و افقی(اخبار، تبلیغات)
  • بروز رسانی سریع محتوا(از طریق شبکه و اینترنت)

 

نرم افزار ملک

دیجیتال ساینیج شرکت ملک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *